online reserveren
Activiteitenagenda
butterfly-red
butterfly-yellow"
flower

Bent u op zoek naar uw eigen stukje Ledeacker? Op de Breyenburg wordt zo nu en dan een stacaravan te koop aangeboden door de huidige "bewoners". Deze stacaravans staan op een jaarplaats en worden ook met behoud van die plaats te koop aangeboden. Bij een dergelijke overname profiteert u van het feit dat alles klaar is voor gebruik, uw vakantie kan meteen beginnen!

Te koop aangeboden caravans vermelden wij op deze pagina of neem even een kijkje bij marktplaats.

Chalet 1:

Op dit moment hebben wij een mooi, ruim chalet te koop staan, met centrale verwarming en een L-vormige keuken. Compleet gemeubileerd met twee ruime slaapkamers, grote badkamer met douche, toilet en wastafel. Het chalet staat op een ruime, groene plaats waar u vrij zit en van voldoende privacy kunt genieten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Prijs: Op aanvraag.

Chalet 2:

Mooie, ruime en goed onderhouden stacaravan/chalet. 2 ruime slaapkamers, badkamer met douche, ruime keuken en een grote aanbouw. De chalet is vorig jaar voorzien van een nieuw geïsoleerd dak! Chalet is altijd goed onderhouden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Prijs: € 11.000

Chalet 3: (plaats 76)

Mooie ruime chalet, 2 slaapkamers (1 met 2 persoons boxspring) , badkamer met douche, gijser, ruime woonkamer/keuken, groot afdak en een blokhut. Altijd goed onderhouden. De buitenkant is van kunstof.

Prijs: € 12.500 

flowers