online reserveren
Activiteitenagenda
butterfly-red
butterfly-yellow"
flower

Eindeloos wandelen, fietsen en paardrijden
Ledeacker is gelegen aan het riviertje 'De Lede' ten noorden van St. Anthonis. Het gebied nodigt bezoekers uit voor een rustige wandeling door de Staatsbossen of het natuurgebied van de Ullingse Bergen, met heidevelden, zandverstuivingen en natuurreservaten. Het gebied is zo uitgestrekt, dat zelfs op een mooie zomerdag iedereen wel een rustig plekje kan vinden. Wellicht treft u zelfs een kudde heideschapen of de Schotse Hooglanders die in hun reservaat vrij rondlopen.

In de omgeving van Ledeacker lopen diverse routes van het landelijke fietsknooppuntensysteem.

Watersport en vissen
Op 6 km afstand stroomt de Maas, waar alle mogelijkheden tot watersportrecreatie worden gegeven. Hier kunt u tevens een dobbertje uitgooien. In Stevensbeek (4 km) is er voor de enthousiaste visser een grote visvijver aangelegd. Hier kunt u forel, karper, pootaal, zeelt, voorn en pootsnoek vangen. Vooral in het voorjaar en in de zomer is het hier heerlijk vertoeven. In Linden (15 km) kunt u zeilen, surfen en waterskiën bij de Kraayenbergse Plassen.

Shoppen en cultuur snuiven
Ledeacker ligt te midden van mooie en oude steden als Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, Venlo en Roermond. Heerlijk om een dagje te shoppen of cultuur te snuiven.

Attracties en activiteiten
In de directe omgeving van de Breyenburg zijn diverse dierentuinen en attractieparken te vinden. U kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het Zoo Parc Overloon, Hemelrijk of Toverland.
Ook een bezoekje aan het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum in Overloon mag u eigenlijk niet overslaan.

Naast de bovengenoemde activiteiten biedt de omgeving van Ledeacker nog meer activiteiten die u kunt ondernemen: Hullie Speelboerderij, het Aardbeienland, Speelparadijs De Bergen Wanroij, het Maisdoolhof, Rodeo Speelparadijs (binnenspeeltuin) en sport- en evenementenorganisatie Rongen Aktief. De regio biedt tevens uitgaansmogelijkhedenMeer informatie over de omgeving van Ledeacker kunt u vinden op de VVV website of op de website met informatie over de Peelrand.

voor activiteiten op de camping kijk bij het programma!

flowers