Seizoenplaatsen

Een seizoenplaats is geschikt voor een langer verblijf op onze camping, meestal voor de periode van zes maanden (in het voorseizoen drie maanden). De Breyenburg beschikt over 20 seizoenplaatsen.

U bent het gehele seizoen (van 1 april 2020 t/m 1 oktober 2020) van harte welkom met uw tent, camper of toercaravan. Ook als u gebruik maakt van een seizoenplaats op onze camping kunt u vrij gebruik maken van het openluchtzwembad en andere voorzieningen.

De plaatsen zijn geschikt voor tent, caravan of camper. Vanaf iedere plaats bent  u snel bij het nette toiletgebouw waar u gebruik kunt maken van de douches. Hier kunt u tevens gebruik maken van onze afwasgelegenheid. Een aantal plaatsen beschikt over een watertappunt, bij de plaatsen die geen eigen tappunt hebben is er altijd één heel dichtbij. Op onze camping kunt u gebruik maken van Wi-Fi.

Bent u nieuwsgierig naar de beschikbare (jaar)plaatsen? Wij ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding. U kunt natuurlijk ook bellen met 0485-381575 of een e-mail sturen naar info@breyenburg.nl.

Klik hier voor de tarieven van onze seizoens plaatsen.

Reserveren

Cookie instellingen