Seizoensplaatsen

Een seizoensplaats is geschikt voor een langer verblijf op onze camping, meestal voor de periode van zes maanden (in het voorseizoen drie maanden). De Breyenburg beschikt over 20 seizoensplaatsen.

U bent het gehele seizoen (van 1 april t/m 1 oktober) van harte welkom met uw tent, camper of toercaravan. Ook als u gebruik maakt van een seizoensplaats op onze camping kunt u vrij gebruik maken van het openluchtzwembad en andere voorzieningen.

De plaatsen zijn geschikt voor tent, caravan of camper. Vanaf iedere plaats bent  u snel bij het nette toiletgebouw waar u gebruik kunt maken van de douches. Hier kunt u tevens gebruik maken van onze afwasgelegenheid. Een aantal plaatsen beschikt over een watertappunt, bij de plaatsen die geen eigen tappunt hebben is er altijd één heel dichtbij. Op onze camping kunt u gebruik maken van Wi-Fi in het café. Let op: wij vragen een borg van €50 voor de slagboompas, sanitair- en watersleutel.‚Äč

Bent u nieuwsgierig naar de beschikbare (jaar)plaatsen? Wij ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding. U kunt natuurlijk ook bellen met 0485-381575 of een e-mail sturen naar info@breyenburg.nl.

Klik hier voor de tarieven van onze seizoensplaatsen.
Klik hier voor de RECRON-voorwaarden seizoensplaatsen (Nederlands).
Klik hier voor de RECRON-voorwaarden seizoensplaatsen (Duits).

Reserveren

Cookie instellingen