Welkom!

De Breyenburg is een mooi gelegen gezinscamping in het Brabantse Ledeacker, een landelijk dorpje grenzend aan de Staatsbossen.


Voor gastvrijheid, gezelligheid, recreatie, ontspanning en natuur bent u bij ons aan het juiste adres. In de zomermaanden onderscheidt de Gezinscamping Breyenburg zich door een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen én volwassenen.
 
In de bosrijke omgeving van Recreatiecentrum de Breyenburg zijn er bovendien tal van mogelijkheden om te genieten van de natuur: maak een fietstocht, ontdek de prachtige omgeving door te wandelen of deel te nemen aan een paarden tocht.
 
Recreatiecentrum de Breyenburg beschikt over 50 ruime toeristische staanplaatsen met diverse recreatiemogelijkheden in de buurt, waaronder watersport en vissen. Bezoekers die voor een langere periode op onze camping willen vertoeven, kunnen gebruik maken van onze seizoensplaatsen. Ook het huren van een chalet of caravan is bij ons mogelijk. Recreatiecentrum de Breyenburg biedt u alles wat u zoekt voor een betaalbare vakantie voor de hele familie!
Cookie instellingen